Otsing

aprill 2024
E T K N R L P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Rubriigid

Viited

Arhiiv

Inspireeriv käsiraamat igale fotograafile – Tom Ang, “Digitaalfotograafia samm-sammult”

 Oma käsiraamatus “Digitaalfotograafia samm-sammult” kirjeldab  Tom Ang fotograafia võlu järgmiselt:
“Tundke naudingut sellest, kuidas kaamera avab teie silmad ümbritsevale maailmale – kõik kõige tavalisemadki asjad võivad muutuda erakordseks, kui püüate neid läbi objektiivi tabada. Näiteks ärkavad igapäevased esemed peenes detailsuses otsekui uuele elule ja rutiinsed tegevused muutuvad kordumatuks, kui olete need kaamerast läbi lasknud ja arvukateks kaadriteks muutnud.”

Käsiraamatus leiavad teemade kaupa põhjalikult tutvustamist meeldejäävate näidetega illustreeritud praktilised juhtnöörid, vajalikud pildistamisvõtted, digitaalfotograafia arengud, pilditöötlustehnika ning fotokunsti aegumatud tõed.
Teos sobib fotograafia-alaste teadmiste allikana nii algajale fotohuvilisele kui kogenumale fotograafile.

 Tom Ang on fotograaf, raamatute autor, saatejuht, rändaja ja akadeemik.
Ta on tuntud ja tunnustatud eriti reisifotograafias. Juba üle 10 aasta on ta spetsialiseerunud fotografeerimisele Kesk-Aasias, reisides laialdaselt Usbekistanis ja Kõrgõzstanis, aga ka Kasahstanis ja Tadžikistanis.
Oma põhjalikke teadmisi fotograafia vallas on Tom Ang  jaganud Westminsteri Ülikoolis ning mitmetes telesaadetes.
Tom Ang on kirjutanud 29 raamatut digitaalfotograafia ja video teemadel.
Oma fotodega on ta võitnud mitmeid mainekaid auhindu.

http://tomang.com/who/