Otsing

aprill 2024
E T K N R L P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Rubriigid

Viited

Arhiiv

Minu öökapiraamat

Avastasin selle raamatu tänu ühele lugejale juba eelmisel aastal. Tundsin kohe, et see on raamat minule. Sellised raamatud ostan ma endale. Nüüdseks on saanud sellest minu väga lähedane sõber, kes igal hommikul mulle häid nõuandeid jagab, mind julgustab ja innustab.   Teekond iseendasse

Raamatu autor  Eileen Caddy  ( 1917-2006) oli üks kolmest Šotimaal  asuva Findhorni vaimse kommuuni asutajast. Sellest tagasihoidlikust naisest sai vaimne õpetaja, kes inspireeris oma  mediteerimiste käigus saadud sügavate sõnumitega vaimseid otsijaid üle maailma. Ta kutsub kõiki inimesi vaikuses iseenda sisse vaatama ja oma südamehäält kuulama, mis on ühenduses jumaliku tarkuse allikaga.

Olen ikka neid igaks päevaks kirjutatud sõnumeid lugedes imestanud ,  kuidas need kattuvad minu praeguste  mõtete , tunnete ja probleemidega.

Tänase päeva sõnum on selline: “Kui sa mõnikord mõtiskled, miks sa oled seal, kus sa oled, ja teed seda, mida sa teed? Kas sinu meeles on mõnikord kahtlusi? Otsi sügavalt oma südamest ning vasta ausalt. Kui Sa ikka veel tunned, et oled üks Uskumatu Toomas, siis leia aega, et olla vaikselt ning leida valgustumist seestpoolt. Leia, kuhu Sa sobitud selles tohutus plaanis. Ma võin Sulle kinnitada, et see pole juhus, kus Sa oled. Elu on võib- olla olnud Sinu vastu karm. Sa oled võib- olla pidanud läbima mitmeid proove ja katsumusi. Võib- olla oled Sa pidanud hüppama isegi tulikuuma ahju. Sa võid olla kindel, et kõigel on põhjus: katseid on vaja selleks, et kõik liigne põleks ära ning midagi ei jääks järele peale puhta kulla. Sinu ülim tuum MINA OLEN Sinu sees…”